Praktiskt fredag!

Zebraprint på skåpet i köket

Printet från CL Concept, ramen Ikeas Strömby mått 30×40 cm

Ljusstaken ”Nagel”, den lilla minivasen kommer från H&M Home

.

Fredags igen! Idag försöker jag så gott det går hinna med att beta av sånt där som ligger och gnager i tanken för man vet att man borde ha tagit tag i sakerna redan, men har ändå inte gjort det av oförklarlig anledning… Jag har efter sommarsemestern tog slut och vardagen drog igång varit så ineffektiv. Te.x är mailen rätt eftersatt sedan sommaren, så jag har en hel del att svara på. Knappar som måste sys i plagg där de lossnat, varför är det så dåligt i sytt jämt? Tycker det gäller både billiga och lite dyrare plagg, ofta jag får sitta med nål och tråd och sy om knappar som lossnat.. Hmmm! Sedan har jag sänket minst tjugo saker till på min ”att göra lista” och inget av särskilt kul karaktär 🙂

Har sällskap av Maximilian här hemma idag, han är ledig som alltid på fredagar. Celine är dock på förskolan just nu, för inskolningen håller på hela veckan. Väl inskolad kommer hon inte vara där på fredagar hon heller, kanske inte heller på torsdagar som det ser ut.. Det hade i vilket fall under gårdagen gått bra de timmar hon var själv. Och jag fick ett sms från pedagogerna tidigare i förmiddags med en bild på en glad Celine på fruktstunden, där de skrev att Celine var glad även idag och det syntes på bilden om inte annat. Gullungen så duktig!

Nä hör ni, dags för lunch för mig och sonen, därefter lite brädspel som jag lovat och sedan tillbaka till mailhögen innan Celine ska hämtas hem! Önskar er en jättefin fredag och helg, på återseende!

Kramar/Anna

.

.