Guldknappen 2014

.

Ingen har väl missat att det är Guldknappen 2014 idag! De senaste 33 åren har Damernas Värld delat ut Guldknappen till 35 st duktiga designers som alla bidragit till att göra svenskt mode, fantastiskt tycker jag!

Min inbjudan till denna festlighet på vackra Grand Hotell låg i brevlådan en dag här i somras, så stort att få en inbjudan till denna stora gala. Nu har jag efter många om och men ändå valt att tacka nej. Anledningen är flera, men med gravidmage, och en yrsel som dyker upp till och från med resultatet att jag då emellanåt kan bli rätt illamående, plus andra mindre små ”krämpor” som sammandragningar och trötthet, så känns det ärligt som jag har det tryggast hemma. Ni som varit gravida någon gång så här på sluttampen vet kanske hur man känner sig, och inte är det gala i mitt fall i alla fall, mycket långt ifrån faktiskt tråkigt men sant 🙂

Men jag följer med spänning Guldknappen här hemifrån i soffan både via hemsidan här på Damernas, samt direkt via Instagram.

Är ni nyfikna så är Instagram-adressen: @dv_guldknappen

.

.

Vad gör ni denna lördag?Någon som ska på Guldknapp-galan förresten?

Önskar er alla en riktigt fin lördag oavsett om ni ska vara hemma eller ut på galej! Njut dagen, och kvällen så hörs vi snart igen hoppas jag!

Stor kram/Anna