Blir det höger eller vänster?

Ska jag köra vänster som mamma..

..eller…

..ska jag testa…

… höger hand som pappa och storebror…

.. ja det är frågan vad det blir till slut .. 🙂

.

Hej söndag!Måste säga att jag kände mig rätt så grå, och trist igår kväll när mörkret sänkte sig, och jag hoppade i morgonrocken istället för en glammig gala-stass, och hamnade framför något på tv:n som jag redan glömt var det var.

När jag egentligen kunde hängt på Grand Hotell på värsta galan. Men samtidigt kände ja hela tiden att mitt val var så rätt för mig i dessa dagar, man ska lyssna på kroppen har jag lärt mig med åren, blir oftast bäst så. Jag hoppas dock att jag får chansen att komma igen på nästa års Guldknapp, då som icke gravid och klumpig, och då jäklar ska det svängas om – haha 😉

Istället för fest fick jag ju under gårdagen umgås med den lilla tjejen, och det är bland det bästa jag vet. Hon är så charmig, busig, glad och med både en och två rävar bakom öronen, så lurig alltså. Sedan har hon ett sånt minspel, man är tvunget att skratta ibland. Det var vad pedagogerna sa på förskolan i veckan också, ”vilket otroligt härligt minspel hon har”, Och det stämmer, hon är sååå tydlig med vad som passar henne och inte denna lilla donna, haha! Det är en obeskrivlig gåva att få vara hennes och Maximilians mamma, och snart har vi in liten unge till att älska mer än man kan förklara ♥ Jag kan inte annat än vara så lycklig över det jag fått här i livet!

Nu frukost, snöat in på tonfiskröra på mackan, så himla gott!

Kramar