Att njuta av höstmörkret lite extra!

.

Godmorgon!När hösten sakta kryper sig allt närmare, blir det automatiskt att man allt mera håller sig inomhus. Bland det mysigaste jag vet under just höst och vinter är att krypa upp en stund antingen i soffan, eller sängen med en kopp kaffe, en tidning/bok, på med mjuka innetofflor, och så svepa in sig i en härlig värmande pläd.

I samarbete med Åhléns har jag valt ut några favoriter bland deras höstnyheter och först ut är denna mullvadsfärgade och mönstrade pläd. Supergosig, och passar färgmässigt perfekt in både i vårt sovrum och i soffan vid tv:n.

Pläden heter Twin och är i storlek 130×170 cm, priset 399 kr för er som undrar!

Nu är Åhléns även nyfikna på hur deras produkter ser ut i just era hem. Så fota gärna något från Åhléns hemma hos dig och posta bilden på Instagram med hashtaggen #åhlenshosmig. Varje månad t o m 31/12 2014 utser en jury två vinnare som får ett presentkort vardera på 500 kr hos Åhléns. Alla  inredningsnyheter hittar ni på Åhléns.se

Ha en toppenfredag, här ska vi ha en liten mysdag eftersom Maximilian är ledig från förskolan. Tror vi ska baka äppelmuffins bland annat, muffins är tacksamt att baka med barn tycker jag, så kan han få en smet och göra sina och jag gör mina! På återseende!

Kramar/Anna