Förläng sommaren med Extra

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD EN VINNARE KOMMER ATT MEDDELAS INOM KORT!!!

Förläng sommaren med svenska sommarsmaker och en weekendresa.

.Ni är säkerligen många med mig som så långt det bara går gärna förlänger sommaren in i det sista. Jag förlänger gärna min med en weekendresa där mitt  favoritweekend-resmål är den franska huvudstaden Paris. Där kan man längre in på hösten sitta på uteserveringarna och njuta av en kopp kaffe och ett franskt bakverk och låtsas att det fortfarande är sommar 🙂 Älskar verkligen den staden, och skulle gärna åka dit så ofta det bara gick.

Brukar tänka att jag bott där i ett tidigare liv, därför jag känner sådan connection med just den staden.

Idag lanserar Extra Sticks de nya smakerna Äpple och Jordgubb i butikerna. De mest klassiska av svenska sommarsmaker, och enligt LRF är det svenskarnas favoritbär och favoritfrukt. De nya sticksen är väldigt goda båda två kan jag meddela, jag som fått tjuvsmaka på dem.

.

TÄVLING!

.

Nu kan du vara med och tävla om denna fina weekendväskan från Svenskt Tenn, samt ett gäng med de nya Extra sticksen. Formgivaren Estrid Ericson har gjort mönsterdesignen och Svenskt Tenn formen på väskan. Mått på väskan som är gjord i lin är följande höjd: 40 cm, bredd: 56 cm, djup: 21 cm, gjord i lin.

Väskans värde är 2 300 kr

.

För att vara med och tävla är reglerna följande:

.

Ta en snygg bild på vad du har i din väska (kan alltså vara vilken väska som helst), med på bilden ska det även finns ett paket Extra (här kan det vara vilka Extra som helst, behöver alltså inte vara sticks).

Mejla bilden till mig på: starwoman.blogg@live.se. En jury kommer sedan att välja de tre finaste bilderna. 1:a pristagaren får Svenskt Tennväskan full med Sticks, 2:an och 3:an får Extra Sticks på Posten.

.

Tävlingen pågår fram till nästa måndag den 15 september!

.

All lycka till önskar både jag och Extra!

.

Kram/Anna

.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

.