Behöver er läsares hjälp!

NU KAN MAN INTE VARA MED OCH RÖSTA PÅ SIN FAVORIT LÄNGRE! ALLA EVENTUELLA RÖSTER SOM INKOMMIT EFTER KLOCKAN 20:00 18 SEPT KOMMER INTE ATT RÄKNAS!

EN VINNARE KOMMER ATT MEDDELAS INOM KORT!

Finalist nummer 1

Finalist nummer 2

Finalist nummer 3

Finalist nr 4

Finalist nummer 5

.

Tjingeling på er!

Nu hoppas jag att ni läsare vill hjälpa mig att välja ut vilken av dessa fem finalister som ska stå som slutgiltig vinnare i Extra-tävlingen! Skulle därför bli jätteglad om ni kan hjälpa till och berätta vilken av dessa bilder ovan som tilltalar dig mest, och som du tycker är den som ska vinna en weekend-väska från Svenskt Tenn, och ett gäng med Extras nya sticks i smakerna jordgubb och äpple.

Lämna kort och gott en kommentar här under inlägget och skriv:

”Jag röstar på bild nr… ”

Numret som gäller specifikt för varje bild är det som står under varje bild, bara så ni inte blandar ihop det. Man kan bara rösta 1 gång per IP-nummer, och ni kan rösta fram till imorgon kväll (torsdag den 18 september) kl 20:00

Stort tack på förhand för er hjälp 🙂

Kram/Anna

OBS!

Som sagt man kan bara rösta en ggn per IP-nummer! Jag ser att vissa röstar både 5-6 ggr från samma IP, men med olika namn bara. Det hjälper alltså inte, det kommer bara vara en röst som räknas så ni vet, de andra kommer plockas bort allt eftersom!!!