Känner mig färdig

Syskonmys, tänk att snart är dom tre ♥

.

Hej svejs!

Kikar in en snabbis denna söndag. En väninna till mig ska komma hit om en stund för att låna diverse inredningsprylar inför en visning av deras lägenhet. Annars har dagen startat upp väldigt långsamt, så som söndagar ofta brukar göra i detta hem.

Jag känner mig sååå färdig med att vara gravid nu. Sover illa om nätterna och jag har i ärlighetens namn ingen lust att göra nästan någonting alls om dagarna heller. Tur det är så få dagar kvar nu innan det planerade kejsarsnittet.

Jag får frågan ofta just nu när jag nämner snittet om varför? Och det är helt enkelt av den anledningen att jag gjort två snitt före, då de andra två barnen legat i sätesbjudning. Efter två kejsarsnitt anser man här i Stockholms Landsting att man inte ska föda vaginalt oavsett hur barnet ligger placerat för att påfrestningen vid ett värkarbete som sätter igång är för stor för livmodern som redan är ärrad så risken för komplikationer och att de gamla ärren spricker upp är ganska stor. Så det är den enkla anledningen till varför! Det är alltså inte av något ”bekvämlighetssjäl” eller liknande! Jag hoppas att det ska gå lika bra som det gjort de två gångerna före.

Hoppas ni får en fin söndag, på återseende!

Kram/Anna