Dagens outfit

Dagens outfit, en tunn innejacka från 48 7 Sweden, och mammabyxor från H&M (gamla)

På fötterna fotvänliga skor i dessa dagar, men snart blir det till att säga hej till klackar igen!

Jackan är sååå tunn att den passar som en kavaj/kofta inomhus så här på hösten/vintern. Snygg bl.a. till en kontorsoutfit.

Ni hittar den HÄR, modellen heter Hanna

.

Vet att ni är några stycken som tycker jag ska visa fler dagens outfit här på bloggen. Och jag vet jag är inte bra på detta, men det beror nog mest på att det känns som jag alltid är gravid numera (3 graviditeter på 3 år och 9 månader säger ju en del om den känslan kanske 😉 och då blir det inte riktigt samma. I alla fall tycker inte jag det är lika skoj med kläder, men ska försöka förbättra mig på denna punkt nu när jag snart är färdig med bullbakandet och förhoppningsvis återfår en snarlik kroppsform som tidigare.Här ser ni i vilket fall vad jag har på mig denna onsdag. Sköna, lediga och mjuka fladdriga mammabyxor från H&Ms gravidavdelning. Har även ett par svarta mönstrade från samma butik som jag bott i under de senaste månaderna (dom är köpta i våras, så finns nog inte kvar nu tyvärr).

Jackan använder jag som kofta/kavaj inomhus och kommer från 48 7 Sweden, och den kommer jag använda mer när magen är ett minne blott, snygg både till jeans och kjol. Under jackan har jag idag en enkelt tunn vit ”mammatop” som inte kom med på bild. Så ni kan vara lugna, jag går alltså inte naken under jackan om nu någon mot förmodan trodde/undrade över detta – haha!

Ha en härlig onsdag! Här fortsätter jag med diverse ”måsten” innan lilla Humlan anländer. 6 dagar kvar, nedräkningen har börjar på allvar nu…

Kram på er!

.

Uppdatering;

Joggingskorna fick bytas ut mot rejäla gummistövlar istället, riktigt murrigt ute idag.. Burr!