Mönstermix

.

Godmorgon!

Hoppas ni vaknat upp till en ny dag, och att ni fått sova gott? Det sistnämnda för min del behöver vi inte beröra så mycket. Jag älskar redan det lilla livet där inne, men  magen i sig den är bara i vägen vad jag än ska göra numera så den kommer jag icke att sakna.

Ja vad säger man, en salig blandning av olika mönster samsas just nu i vardagsrummet som ni kan se på dessa bilder som jag tog under gårdagen. Mattan från Ellos har ni ju sett några gånger vid det här laget, så inget nytt på den fronten, men två nya prydnadskuddar i gråblått har hamnat i soffan. Var först lite rädd att det skulle bli för mycket med alla olika mönster tillsammans, men bara att inse att jag är totalt inne på detta med en salig blandning av just former i dessa dagar för jag gillar resultatet skarpt. Det blir allt lite mer liv i rummet än om allt är enfärgat från mattor, till kuddar. Det är dock snyggt det också, det säger jag inget om det ger ju ett mer lugn om man är ute efter det.

Kuddarna finner ni här

.

Kudde längst ner från Asplund, de två mönstrade i mitten från My Habitation och den längst bort kommer från H&M Home.

,Vet ni, jag börjar se ljuset i tunneln nu. Har bockat av sååå många saker på min ”att göra lista innan måndag” de senaste dagarna. Sjukt skönt, och det ger mig en allt mer inre ro att kunna fokusera på det som komma ska inom kort..

Hoppas ni mår bra allesammans, och vips var det torsdag igen!

Kram och på återseende.