Lördagskväll med Evita Perón

Middag på Nytorget igår, ett stenkast från Göta Lejon.

Mysigt att kommer ut en vända på egenhand!

Fina Jenny som driver Jennys matblogg här hos DV, och som jag känt sedan tidigare då vi tidigare båda bloggade för portalen Femme

Drinkar utan alkohol är ju bra mycket godare, detta var en lemonaddrink med en massa mynta, sjukt god!

Jag och Johanna som är webredaktör på DV

Till huvudrätt valde jag en krämig linguini med en halv gratinerad hummer. Jättegott, minus ärtorna som jag skulle sagt till att de skulle skippat. Ärtor är bara så himla äckligt, haha!

Till efterrätt en färsk annans med brownie och glass, mums!

Margareta ”Astrobloggen” och Jenny poserar snällt 🙂

Dags för Evita-premiär

Jag och Jenny i salongen innan föreställningen drog igång strax efter kl 19:30

Det är fotoförbud under föreställningen så denna bild är lånad från Göta Lejon, fotograf © Peter Knutson

.

Hej söndag!En av alla fördelar med att köra alkoholfritt är helt  klart att man vaknar upp rätt pigg i lockarna trots att man varit ute kvällen innan 🙂 Hade en jättetrevlig lördagskväll, med middag innan premiärföreställningen på Göta Lejon av Evita med Charlotte Perrelli i huvudrollen.

Föreställningen var fantastisk, och Charlotte hon har verkligen star quality, och vilka klädkreationer Camilla Thulin hade gjort. Man kunde verkligen inte tro att det varit kris med stöld av klänningar för en vecka sedan, för det var verkligen inget man märkte av överhuvudtaget.

Sent igår kväll anlände min svärmor och barnens farmor till oss, hon ska vara här nu tills bebisen är ute och ta hand om de två andra bustrollen. Så nu är vi faktiskt helt redo för barnafödande, nu när barnen är i tryggt förvar under tiden vi kommer ligga på sjukhuset. Nästa helg kommer även min fina mamma hit, längtar!

Nu önskar jag er alla en riktigt fin söndag, så hörs vi snart igen. Och tack för era fina kommentarer om mig i förra inlägget, med smink och fixat hår så kan även den tröttaste blivande trebarnsmamman se lite pigg och fräsch ut 😉

Kramar/Anna