Tävling – Vem tog min tandborste?

Tugga för skillnad är ett samarbete mellan Extra tuggummi och SOS Barnbyar för att stärka barns tandhälsa i Ghana.För varje Extra som svenskarna tuggar under oktober och november går ett öre till SOS barnbyar och barns tandhälsa i Ghana. Det är andra året i rad vi gör det här projektet. Enligt världshälsoorganisationen WHO lider 60 –90 procent av alla barn i världen av karies.

.

Tingeling!

Startar upp denna fredagsmorgon med en tävling! Jag har i samarbete med Extra och SOS Barnbyar fem söta böcker, affisch plus Extras tuggummin att tävla ut. Både boken och affischen är som jag nämnt tidigare skapade av Ingela P Arrhenius och Peter Arrhenius som en del av Extra och SOS Barnbyars samarbete ”Tugga för skillnad”. Boken och affischen säljs även hos Krabat under oktober och november och alla intäkter går till SOS barnbyars arbete.

.

TÄVLINGSREGLER!

För att du ska vara med och tävla vill jag att du ska ge ditt bästa tips hur barnen ska tycka att tandborstning är roligt? Skriv i kommentarsfältet, och glöm inte ange rätt mejladress så jag kan nå vinnaren enkelt.

1:a pris: En bok + poster + 10 tuggummipaket från Extra 2:a-5:e pris: En bok + 10 tuggummipaket från Extra

.

Tävlingen pågår fram till och med onsdag nästa vecka den 15 oktober.

Lycka till!