Ny vecka

Vad mysigt den är så här års med tända ljus

Bilder från gårdagen då vi hade besök av min bror med familj, här min fina svägerska L och vår lilla mini ♥

.

Hej ny vecka!Vips var helgen över, den gick på tok för snabbt kan jag konstatera som man ofta brukar göra så här på måndagsmorgon.

Igår på eftermiddagen hade vi finbesök av min lillebror, hans sambo och barnens bonuskusin W som är 3 år. De hade vägarna förbi (de bor annars i Halmstad så lååångt från oss) och ville kika in och hälsa på vår nya familjemedlem. Hade en mysig stund innan de var tvungna att åka hemåt. Tack för ni kikade förbi, vi ses till jul om inte före 😉

Mycket fina presenter har lillasyster fått den senaste tiden, stort tack!Idag kör vi konstellationen jag, lillasyster och storebror här hemma. Pappa J är på jobbet, och Celine är några timmar på förskolan här ett stenkast från där vi bor. Maximilian ville vara hemma, och jag kan ju ärligt säga att det känns bra för detta med att sätta sig i bilen och köra till Sjöstan i morgonrusningen med honom känns sådär lockande innan vi fått in rutinerna.

Sjukt jobbigt detta med att barnen är på olika förskolor annars hade vi bara kunnat ta oss en uppfriskande promenad om mornarna… men, men!

BVC-besök i eftermiddag, ska bli kul att se vad lillasyster gått upp 🙂

Kram på er!