Extra & tugga för skillnad, vinnarna!

.

God kväll söndag!

Nu är vinnaren i Extras och SOS Barnbyars tävling om boken ”Vem tog min tandborste?” och den matchande postern utsedd. STORT GRATTIS säger jag till ”Linda Palm” som lämnade sitt tips den 10 oktober kl 11:08.  Du är förstapristagaren, och alltså vinnaren av boken ”Vem tog min tandborste”, den matchande postern samt ett gäng med Extras tuggummi.

Här är Lindas tips för att få dottern att borsta sina tänder:

”Vi leker tandläkare, jag sätter mig på en pall ”ropar upp” min dotter, och ber henne sätta sig i ”stolen” dvs mitt knä. Jag låter lite o fäller henne bakåt, säger gapa och sen jagar vi tandtroll som är sååå busiga och hoppar både upp o ner och gömmer sig. Och om man inte fångar alla tandtrollen så kommer dom att börja äta på tänderna o till sist går det då inte att äta någon frukt, glass, lördagsgodis eller fika eller vad det nu kan vara. Min dotter tycker att det är en jätterolig lek, och när tandläkaren är klar säger vi hej då!”

Kul tips, ska testa detta här hemma nästa gång det knorras 🙂

Tugga för skillnad är ett samarbete mellan Extra tuggummi och SOS Barnbyar för att stärka barns tandhälsa i Ghana.För varje Extra som svenskarna tuggar under oktober och november går ett öre till SOS barnbyar och barns tandhälsa i Ghana. Det är andra året i rad vi gör det här projektet. Enligt världshälsoorganisationen WHO lider 60 –90 procent av alla barn i världen av karies.

.

.STORT GRATTIS SÄGER JAG ÄVEN TILL 2-5-PRISTAGARNA

Ni alla får varsin bok samt ett gäng med Extras tuggummi!

”Katinka” som lämnade sitt tips 2014/10/10 kl. 19:21

”Madde” som lämnade sitt tips 2014/10/11 kl. 19:15

”Sivan” som lämnade sitt tips 2014/10/12 kl. 01:23

”Emma Wiklander” som lämnade sitt tips 2014/10/10 kl. 17:36

Jag har mejlat er alla vinnare, så håll utkik i er mejlbox och återkom till mig!

.

.

Stort tack till er alla 53 personer som var med i tävlingen. Ni alla hade en massa bra tandborsttips, och jag önskar att alla kunde vunnit helt enkelt. Men ni som nu inte vann, se till att köpa er en liten bok, eller en poster, eller varför inte båda. De säljs under oktober och november i butiken Krabat och alla intäkter går till SOS barnbyars arbete, så det är för en fin sak allt detta!

.Nu sjunker jag ner i soffan och njuter de sista timmarna av denna söndag!

Vi hörs imorgon igen.

Kram på er.