Hej oktober!?!

Vårt sovrum igår morse! Mjukaste sängkläderna från Beach House, babysängen kommer från Stokke och den träfärgade stolen kommer från Thonet/Ton.

.

Godmorgon!

Slängde ett öga på kalendern igår och insåg att denna månad faktiskt börjar lida mot sitt slut redan. Vad hände? Känns som tiden bara runnit iväg utan att jag har reflekterat över att vi ens är inne i oktober..! Ja ja inte mycket att göra åt nu, men dock är det nog kanske dags att ”vakna upp” ur min dvala så inte resten av detta 2014 bara försvunnit också en morgon när jag vaknar upp 🙂

Som ni ser så har sängen ”Stokke sleepi mini” flyttat in bredvid vår säng i sovrummet till lilla Julie. Valde mellan en vit eller en naturfärgad, och ja som ni ser blev valet efter en massa övervägande kanske lite otippat den naturfärgade. Kände att jag ville bryta av med lite träfärgat i det annars väldigt grå och vita sovrummet och ja resultatet blev fint tycker jag (även om jag ibland kan tänka att va sjutton vitt hade kanske varit ännu lite snyggare – haha!)

Nu funderar jag på att köpa till Stokkes vita sänghimmel att hänga över på ”pinnen”, tycker det ser så ombonat och sött ut med en sänghimmel (här finns bild hur det ser ut med en sänghimmel på sängen), alternativt endast köra på en sängmobil av något slag.

Vad tycker ni? Sänghimmel i vitt, eller ”bara” en sängmobil över babysängen?

Simma lugnt nu, så hörs vi snart igen.

Kramar

.