Preppy till Celine

Finheter till min stora tjej!Jag är egentligen emot att köpa på mig kläder till barnen i storlekar de inte kommer kunna använda på något år eller två. Allt ska ju hysas och så mycket ytor har vi inte extra här hemma, men ibland bara måste man gå ifrån sina principer eller? 😉 Så var det i vilket fall när jag såg denna lite Chanel inspirerade jacka och klänningen från The Flagship Company, genom min vän Jessica som säljer dessa plagg via så kallade homeparty. Love at first sight, jag var bara ”tvungen” att köpa och lagra dom i garderoben tills Celine drar stl 98 (hon har stl 86 just nu).

Är någon av er inom Stockholmsområdet intresserad av att ha ett eget homeparty där min vän Jessica kommer till er, och visar plaggen så hör av er till mig (starwoman.blogg@live.se) så kan jag vidarebefordra era uppgifter till henne så kan hon berätta mer.

Nu är det lugnt här i huset, barnen ligger i sina sängar, och jag sitter här hopkurad i min säng med datorn i knät och tv:n är på i bakgrunden. Denna stund på dagen då jag äntligen kan varva ner en vända är nästan obetalbart 🙂

Hoppas er torsdag varit bra, vi hörs imorgon igen.

Kramar/Anna