Fredagsmys!

Piffat soffbord inför helgen med rosa rosor i daggvasen,

Visst är tavlan med Audrey Hepburn från Ch. prints London/KyssJohanna som kom upp på väggen för ett tag sedan helt vansinnigt fin?!

Ljusstake från HouseDoctor/Borett 299 kr

Väldigt sugen på att klicka hem ytterligare ett print i serien med gamla filmstjärnor…

 Vet bara inte vilken av alla fina, men denna med Audrey och duvan tvekade jag aldrig på helt underbar tycker jag!

Godmorgon!Häromkvällen så gjorde mannen och jag ett städrace här hemma tillsammans.

Väldigt välbehövligt var det, och nu så här efteråt lullar jag mest bara runt och njuter av ordningen och redan som är återställd efter några veckors mindre kaos här. När det är ordning och reda mår jag som allra, allra bäst så är det! Skönt nu när det är strax är helg också att allt är på sin plats.

Tog med mig mina två små döttrar igår på en långpromenad efter lunchen och på vägen hem stannade vi till och köpte en helgbukett med härligt rosa rosor som ni ser på bilderna. Ikväll sitter vi vid soffbordet med tända ljus, och har lite fredagsmys tillsammans, älskar´t! Före det ska vi vara som de svennar vi är, och äta tacos för femtioelfte gången det senaste halvåret. Det passar mig och mitt koriander- & lime-sug perfekt för så här vill jag ha min tacos: Mjuka tortilla med köttfärs kryddat med salt, peppar och en massa spiskummin,  på med sallad, tomat, gurka, rödlök, riven ost, en klick crème fraiche, en klick stark tacosås, färsk koriander (massa) och så pressa över lite lime innan man viker ihop brödet, sedan njuter jag, helst med iskall Pepsi max till, alt en iskall öl men jag föredrar Pepsi 😉

Vad äter ni ikväll? Tacos kanske? 😉 Oavsett så önskar jag var och en av er en trevlig helg!

Vi hörs i vanlig ordning snart igen! Kramar