Laddat för lördagsmys

Laddat upp för lördagsmys med bland annat dessa praktiska burkar med lock & sugrör för minsta möjliga spill. Dessa kommer från House Doctor/Borett, vet att Lagerhaus har också, men de är i glas och är därför inte lika praktiska med barn enligt min mening i a f.

Även rotat fram dessa lite gammaldags och festliga papperspåsar ur gömmorna (från Leilas General Store) som ska fyllas med nypoppade popcorn till Maximilian och Celine lite senare idag.

  Är det lördag så är det!!

.

Godmorgon lördag!

Jag tänker inte göra något längre inlägg denna morgon, utan tänkte istället mysa med barnen till max, göra frukost och sedan ska vi ut en vända och ”lufta” oss. Igår regnade det här precis hela dagen, och jag är inte riktigt en sådan där käck person som glatt säger; det inte finns dåligt väder, bara dåliga kläder och kränger på mig regnställ, stövlar och en sylvest 😉 Så med andra ord var vi inomhus hela gårdagen, vilket medför lite lätt överenergiska barn fram mot kvällningen. Tänkte därför mota Olle i grind redan nu på förmiddagen, så det inte ballar ut igen framåt kl 17-18 tiden i eftermiddag 😉

Önskar er en härlig lördag, på återseende!

Kramar/Anna

.