En simpel vardag

Bästa koppen kaffe är helt klart den första på morgonkvisten!

.

Tjingeling,

Vinden viner utanför husknutarna denna onsdag. Det låter som ett spökljud som Maximilian brukar säga vare gång det viner, och det är väl extra passande så här Halloweenveckan och allt 🙂 För visst är det väl Halloween på fredag? Alltid samma förvirring när den ”riktiga” halloween-dagen är. Vet att man inte ska förknippa det med vår egna Alla helgona i alla fall som är på lördag, och jag såg någonstans att Halloween är den 31 oktober, vilket ju är på fredag.. Någon som vet säkert? 🙂Första koppen kaffe ligger i magen, och frukosten är uppäten. Maken har åkt till Svea hovrätt för ett stort tvistemål med jobbet, och han var rätt så uppskruvad och laddad innan han gick iväg för en stund sedan. Ibland kan jag verkligen sakna arbetet ändå, trots att jag trivs vansinnigt bra hemma med barnen, och fast jag är den största hemmaråttan som finns. Men att sitta på kontoret och faktiskt få använda hjärnan lite, och ha samtal med kollegor som är lite mer invecklade än diskussionen man har med barnen en vanlig onsdag hemma, kan jag som sagt sakna emellanåt.

Men då det nu känns som vår familj är komplett med tre barn, har jag svårt att se att vi skulle satsa på ett fjärde så inom sinom tid så blir det ju arbete för hela slanten för min del fram tills pensionsdags, så jag ska se till att njuta av den sista gång som föräldraledig som ändå (enligt mig) är en väldigt privilegierade tid man får tillsammans med det finaste man har, sina barn ♥

Nu på med kläder och ytterkläder på alla kids, som är hemma även idag även om de båda är bra mycket bättre i sina snoriga näsor nu. Tänkte valla dem på en promenad, lite friskt luft skadar inte och uppehållsväder är det och jag själv behöver motion. Så nu kör vi, på återseende snart igen!

Kramar/Anna

Update, har fått flera frågor om tavlan, den kommer från Sealoe, och muggarna Eva Solo