Julen smyger sin in

Advent smyger sig på så sakteliga..

med en liten hyacint.

Doftljuset från H&M Home

.

Hej söndag!

Precis kommit in från uteplatsen där jag nu plockat in de allra sista sakerna för vintern. Nu kan snön komma om den måste. Ni som följt mig i många år vet att vinter och snö kanske inte helt är min melodi. Ni som tillhör skaran som nyss hittat hit till bloggen nu vet ni också att det där med snö kanske inte är något jag föredrar, men det beror nog allra mest på att jag är uppvuxen på den västra sidan av landet rätt långt söder ut och där blir det för det mesta bara slaskiga vintrar vilket att sina spår efter uppväxten med våta ullvantar, och obefintliga snögubbar 🙂 Men lite snö i december får gärna komma, men bara lite så det täcker gräset!

En hyacint har flyttat in, fick den i veckan, och nu väntar jag p¨att det ska spricka ut och sprida sin härliga doft.

Gårdagens Maximilian, vattenkammad 😉 och stilig precis innan han åkte iväg på 4-års kalas hos sin bästa kompis Lovisa. Lillasyster bredvid tyckte det var orättvist att inte hon fick följa med, men storebror berätta att man kan ju inte ha med småtjejer som du är Celine på kalas förstår du väl, du pillar ju på allt – haha! Goa ungar ♥

Nu ska jag passa på att slå in födelsedagspresenter till den omtalade pojken ovan som fyller fyra år till veckan som kommer. Han och farmor är ute på en promenad. Celine, Julie och Jens är också dom ute på en promenix så jag är helt ensam här, bäst att ta vara på tiden!

På återseende! Kramar/Anna