Blogg Battle för Barncancerfonden

Är det något ämne som berör mig och många andra människor så är det frågor som handlar om barn i alla former. För hos vem tåras inte ögonen när man ser både barn som far illa och barn som är svårt sjuka? Cancer är en fruktansvärd sjukdom som drabbat flera i min närhet och så klart jag vill hjälpa till.

På armen bär jag därför armbandet Silverhjärtat designat by Leïa som man kan köpa till förmån för Barncancerfonden för en hundralapp. Köp armbandet i webbshoppen i bannern ovan och hjälp till i forskningen DU också!

Just nu är jag med i en ”Blogg Battle” i samarbete med Barncancerfonden. Där jag tillsammans med andra bloggare tävlar om att få så många av våra läsare att också köpa sig armband. Jag gör detta för en god sak, och den blogg som toppar listan mot slutet och fått flest läsare att köpa ett armband vinner alltså ingenting. Det är ingen tävling där jag får något, utan det som sker är helt enkelt att pengarna för armbanden går till Barncancerfonden, och den forskning som ska rädda fler barn från cancer. Jag tycker det låter som världens bästa vinst.

Så nu ber jag er att liksom jag köpa er ett silverhjärta eller två, tre st och ge bort till någon du tycker om, eller i julklappar. Dela gärna detta och länka vidare om ni har Facebook, eller Instagram eller kanske en egen blogg så att så många som möjligt är med i denna kamp 🙂

Kom igen nu ALLA mina fina läsare, tillsammans bekämpar vi barncancer!

Kramar/Anna