Tillsammans mot barncancer

Silverhjärtat By Leïa för Barncancerfonden.

.

Hej måndag!300 barn per år insjuknar i barncancer i Sverige idag. 80 % överlever, men det är trots detta den vanligaste dödsorsaken för barn och ungdomar mellan 1-14 år. Barncancer är inte en sjukdom, utan en mängd olika sjukdomar (ca 50 olika diagnoser) där leukemi och hjärntumörer är vanligast.

Det gör ont i hjärtat att veta att det finns barn och föräldrar som går igenom denna fruktansvärda sjukdom som kan drabba vem som helst.

Som ni vet är jag just nu med i ”Blogg Battle” i samarbete med Barncancerfonden. Där jag tillsammans med några andra bloggare vill uppmärksamma detta med barncancer. Tillsammans ska vi se till att hjälpas åt att samla in pengar åt forskningen i detta viktiga ämne, genom att få så många som möjligt att köpa Silverhjärtat (ett armband) By Leïa.

Så hjälp till genom att köpa armbandet i webbshoppen i bannern ovan och stöd forskningen DU också! Armbandet blir en fin symbol för ditt engagemang.” Och till er som redan handlat, tusen tack, tillsammans bekämpar vi barncancern.

Kram/Anna