Tjolahopp!

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott, det har jag gjort. Mycket kan man ju säga om livet som 3-barnsmamma, men sova om nätterna får vi i alla fall, och det ska man nog vara oerhört glad för att det är så. Med sömn i bagaget får man faktiskt mycket gratis, och man kommer ganska långt skulle jag säga.

Det här med föräldraskap för en del frågor med sig har jag märkt. Högt som lågt, och en fråga som återkommer är vad vi har för skötväska. Men sanningen är den att jag inte har köpt en specifik skötväska (tycer ärligt att det inte behövs) utan jag använder denna vanliga ocg snygga väska från By Malene Birger, finns HÄR. Jag tokgillar BMBs populära signaturprint som kan liva upp vilken grå dag som helst. Skulle gärna ha en sjal i samma mönster i beige.

Onsdag idag, och jag får inte glömma beställa en tårta till helgen. En Hello Kitty tårta har fyra åringen bestämt! Sedan måste jag fixa födelsedagskit till ett barnkalas.. Men först morgontoalett, frukost och annat plock. På återseende, och tack för era fina kommentarer som trillar in här på bloggen varje dag <3

Kramkram