Från personligt till ytligt

 Bilder Entrancemakleri
.

Tack för era omtänksamma kommentarer till förra inlägget  ♥

Nu till något mer ytligt och långt ifrån mitt icke stresståliga jag. Nämligen tankar och idéer inför flytten i mars 2015. Huset är redan idag i fint skick på många ställen, förra ägaren har gjort om alla ytskikt, och renoverat de två största badrummen. Det vi framförallt ska göra är att renovera köket. Idag är där ett gammalt gulnat ek-kök, som varken känns rättvist mot huset, eller känns som vi. Ni som följer mig på Instagram vet att jag häromdagen bubblade om vitt eller grått kök…?

Jag är inne på att vi ska lämna in dom befintliga köksluckor på omlackering, medan maken tycker vi ska köpa nytt. Oavsett vad vi gör i den frågan, kvarstår frågetecknet om vilken färg köket ska ha. Bilderna ovan är från ett objekt som ligger ute till salu just nu och som florerat runt i bloggvärlden det senaste. Köket är ju himmelskt fint tycker jag, och har hamnat i min nya inspirationsmapp här i datorn som jag döpt kort och gott till ”Inspiration till huset”. Det håller på och samlas mycket fint där i kan jag meddela 🙂

.

Här har ni som är intresserade av planlösningen i vårt blivande hus på första våning. Där ser ni även hur köket är uppbyggt. Skulle tippa på att det är runt 35 kvadratmeter med tre meter i takhöjd, precis som i resten av huset.

.

SÅ HÄR SER KÖKET UT JUST NU!

SÅ.

Så här ser köket ser ut idag, ska bli kul att sätta tänderna i 🙂

.Önskar er en riktigt fin helg, på återseende!

Kramar

.

.