Välkommen första advent!

Första advent 2014

.

Så var den här, första advent 2014! Jag kan konstatera att jag sällan har haft en sådan ”icke-känsla” av att julen är på intågande som detta år. Tror dels det beror på att jag levt i den beryktade bebisbubblan under hösten, lägg till det väldigt milda och ”varma”höstvädret som varit och är, plus att vi köpt ett nytt hus så jag är redan i det huset i tanken och det är inte lika skoj och inspirerande att fixa och piffa här hemma längre. Lustigt det där hur man fungerar, men adventsstjärnorna är på plats i fönstren, julmust, glögg, pepparkakor, lussekatter och skumtomtar är inhandlade. Lägg till både ett gäng hyacinter och en ståtlig amaryllis så man kan inte säga att jag inte försökt att hitta den där härliga julkänslan i alla fall..

Idag blir det en adventsfika, och jag ska rota fram min favoritjulskiva med Frank Sinatra. Nog sjutton borde jag väl få lite x-max feeling då eller vad tror ni? Ska smutta på lite glögg dessutom, skam den som ger sig liksom. Har ju tre söndagar till på mig innan julen verkligen är här 😉

Ha en fin söndag, och visst det är supermysigt att ljus som de föesta gör idag, men glöm för sjutton inte att släcka dem bara!!

Kramar/Anna