Välkommen in i salongen

Välkommen in i vårt blivande vardagsrum

.

Jag vet att ni är många som är nyfikna och intresserade av vårt blivande boende, och jag kan säga att jag själv är bra nyfiken. För visst är det rätt lustigt egentligen, man köper något för en massa pengar som man bara sett under någon halvtimma och sedan ska man vänta i x-antal månader, (i vårt fall väldigt många då inflyttningsdatum är först 31 mars), så man hinner ju nästan glömma hur det såg ut, och vad det är egentligen man köpt. Tur att jag var noga med att fotografera när vi var på visningen.

Här är salongen som det så fint hette i beskrivningen, men det är väl som jag skulle kalla det vardagsrummet. Som jag längtar till vi får sätta vår egna stil på detta hus, och få in våra egna möbler och prylar. Flos-lampan i mässing som idag hänger över vårt matbord här hemma kommer passa perfekt här inne över soffbordet. Vad vi ska köra för soffa/soffor det vet jag inte än, men vi har ju ett bra tag på oss att fundera 🙂

.

Här ser ni igen planlösningen var detta rum ligger i huset.

.

Hoppas att ni mår bra. Jag är lite bättre nu, men det visade sig att jag har mjölkstockning, och ingen annat. Den höga febern är nu borta, men fortfarande ont i vänstra bröstet har jag, så jag kämpar på med amningen och hoppas det ska läka snart!

Ha en fin dag, på återseende!

Kramar/Anna

.