Namnsdag!

Julstämning med varm glögg, och en köpekatt 🙂

.

Godmorgon,

Grattis till er alla Annor som idag har namnsdag. Grattis även till båda mina små döttrar som precis likt mig heter Anna och således också har namnsdag denna tisdag den 9 december  🙂Visst ser det stämningsfullt ut på bilderna ovan, glögg är en favorit men jag vill ha den alkoholfria.

Inte förtjust alls i starkvinsglögg, tycker det sticker i näsan när man ska drick det. Nej jag vill ha glöggen som varm saft, och jag struntar gärna både i russinen och mandlarna i också 😉 Men allra mest gillar jag den vita varianten och dricka den med massor av is, det är supergott! Likaså är jag förtjust i lussekatter, men jag vill ha katten superluftig, kompakta och mastiga lussekatter 8som de flesta tyvärr är) är ingen höjdare, men ibland kommer man över en luftig lussekatt sm denna var, och då är lyckan total 🙂

Idag måste Julie och jag ut och Lusse-handla, är luciafirande för vår del, både på torsdag, fredag och lördag! Hoppas det ska finnas kvar något till de stora barnen att ha på sig i sina luciatåg, vad det spelar mindre roll bara något finns i deras storlek är jag glad. Är ju ute i sista stund, skyller på förkylningar, ögoninflammationer och mjölkstockning som satte käppar i hjulet för förra veckans planer.

I em ska jag iväg och ta blodtrycket, håll tummarna för att det är normlt nu igen!

Kram på er.