19 december

Godmorgon!

Kl är 05:30 och jag är på språng till Sachsska barnklinik för att byta av maken. Vår älskade lilla Celine ligger inlagd på sjukhus sedan i går kväll, så hemskt att se henne så dålig och nedsatt. Hon blev sämre i går eftermiddag igen efter att jag tyckt att det gick åt rätt väg. Nya febertoppar, så jag iväg till vårdcentralen och blev vidare skickad till sjukhuset där de tog prover, och röntgade den lilla kroppen. Lunginflammation på vänster lunga, och svårt med andningen, så hon fick stanna på sjukhuset…Nu får hon penicillinet intravenöst, och hjälp med andning och syresättning! Hemskt, men samtidigt är det faktiskt efter några dagar med att ha haft henne så sjuk här hemma skönt att ha henne på sjukhus med övervakning av kunnig personal. Jag kände mig hela tiden konstant orolig här hemma, och jag kunde inte sova. Övervakade henne hela tiden, så rädd att hon skulle bli sämre. Pappa Jens har sovit med henne i natt, då jag var ju tvungen att åka hem sent igår kväll till lillasyster.

Underbara svärmor är här och tar hand om Maximilian, och Julie nu på dagen (lillan har fått lära sig att äta lite ersättning nu när jag måste vara på sjukhuset och det går riktigt bra)

Då vet ni vart jag befinner mig denna fredag, roligare kan man ha, men som sagt jag är väldigt tacksam att hon är där hon är, ska bli så skönt när dom får ordning på detta en gång för alla. Min tappra, modiga och underbara lilla flicka. Som jag älskar dig ♥

Ha en fin fredag, kram/Anna

.

.