Vintervita dagar

Tänk att vi faktiskt fick en vit jul. Här vackra iskristaller på vårt fönster.

Julklapp från tomten ♥ var den höga smala ljusstaken från Svenskt Tenn

Fick även ett kamerastativ, så kul att fota med detta för bilderna blir ännu klarare!!

Tycker dom tre silverljusstakarna passar väldans fint tillsammans.

Julgranen står fortfarande kvar.

.

Tjingeling,Snacka om att vara veckovill just nu… Först blev det sex dygn sammanlagt inlagda på sjukhus precis innan jul, och sedan blev det julhelg, direkt följt av vanlig helg och ja ni förstår nog.

Kaoset är totalt i huvudet, men fick läsa mig till att det är en hederlig vanlig söndag idag 😉 Vi skrotar omkring här hemma, och har tänt brakaminen (kändes kallt inne, är minus -10 ute)) och jag har faktiskt redan tagit bort en del julsakerna denna förmiddag. Men jag känner mig inte klar med varken julgranen eller adventsstjärnorna så dom kommer få vara kvar till efter nyårshelgen.

Tänk att snart är det ett nytt år. Ett år jag ser väldigt mycket framemot, och då särskilt vår flytt och att få fixa och dona i det stora huset. Kan knappt vänta känner jag. Vet inte hur många gånger jag kikat på alla kort jag tog på visningen från huset, och så planerar jag i huvudet hur vi ska få ihop det så att det blir både stilrent och hemtrevligt på en och samma gång. Inte helt enkelt alla gången, och kan tänka mig att ju större hus man har, desto svårare är det att få det hemtrevligt, men jag ska verkligen försöka!

.

Ha en härlig söndag, så hörs vi!

Kramar