Mera moodboard

Vägglampa Markslöjd, Pinnstol och säng Ikea, Skrivbord Jysk,  den lilla gungstolen som är en kopia av Eames rocking chair i barnstorlek från läderhandtag Superfront. 

Godmorgon!

Fortsätter med mina moodboard, här är det jag gjort till Maximilians rum! Han är just nu inne i en svart period, ”det är tufft med svart mamma” sa han häromdagen 😉 Jag tänker mig att en av väggarna ska bli mörkt grå, och resten förblir vitt. Rummet har en väggfast bokhylla med spottar, jag är inte helt överförtjust i den, men samtidigt rätt praktiskt så den kommer få stå kvar så får vi piffa upp den med leksaker och böcker 🙂För att han ska få en lite mer ombonad känsla vid sin säng som måste stå placerad längst med ena väggen (jag tycker det känns kalt och ”tomt” att inte ha något vid huvudändan, ofta ställer man ju sänggaveln mot en vägg, men det funkar inte här) tänker vi köpa dagbädden Hemnes från Ikea. På så vis blir det en gavel för honom ändå som ni ser.

Dessutom kan man bädda ut den till en dubbelsäng om han ska ha kompisar som sover över längre fram, och så kan man ha den som en soffa att sitta och softa i på dagtid. Under bädden är det tre lådor med förvaring, vilket är perfekt! Jag ska dock byta ut knopparna på lådorna, jag har redan köpt svarta läderhandtag med knopp i mässing från Superfront som ligger och väntar på flytten i en låda. Tror det kommer bli himla snyggt att byta ut knopparna till det jag tänkt mig.

Så här ser rummet ut idag. Rummet är 25 kvm med två fönster i olika väderstreck, och med sina kvadrat meter är det förutom det stora allrummet våningens största rum. (På moodboardet ser ni rummets planritning). Alla rum har minst en kattvind inredda som garderober som jag ju nämnt förut, så himla praktiskt och bra så slipper man ha garderob i själva rummet!

Hoppas att er helg varit till belåtenhet 🙂

Vi hörs, kramar!