Helkroppsrenovering

.

 Godmorgon!Det känns som det var en evighet sedan jag tog hand om mig själv rent utseendemässigt. Det tar max 5 minuter på morgonen när sminket åker på, och jag drar sedan en borste genom håret som för det mesta hamnar i en tofs. Därefter är det inte så mycket mer som kretsar kring mitt utseende under en dag.

Blir inte mycket springa på ansiktsbehandlingar och grejer här inte. Men jag tycker egentligen inte att det ena behöver inte utesluta det andra bara för att man fått barn, men det har bara råkat bli så..

Tänkte i vilket fall börja ta tag i detta förfall (så farligt är det inte men låter ju bra i texten att överdriva lite 😉 och råda bot på min vintertorra kropp, och mitt glåmiga fejs med produkter från Love Warriors. Jag föll naturligtvis för produkterna för att dom låg i fina flaskor, och för att reklambilderna var såååååå snygga. Jag har alltså ingen aning om produkterna är bra eller inte… haha – jag är hopplös jag vet! Men till mitt försvar så är både skrubben, och ansiktsmasken 100% ekologiska, och dom kommer oavsett kvalité i a f göra sig fina i badrummet som prydnad 😉

Jag har inte fått hem produkterna ännu, får återkomma med en utvärdering.

.

Skrubben, och ansiktsmasken finns att köpa här. Idag är tanken att jag och Julie ska ta oss en liten vända till Ikea.

Bästa dagarna att hänga på låset, är så här i början av veckan. Då brukar det knappt vara någon större trängsel i det stora varuhuset. Ska även passa på att springa in på H&M Home som ligger precis bredvid ute i Kungens Kurva och klämma på några nyheter. Man blir allt lite bortskämd när man har alla butiker nära, och det kommer väl bli tydligt att det var smidigt när vi väl flyttar. Men ett stort eget hus, med egen lummig trädgård slår alla butiker i världen 🙂

Nä nu ska jag se till att kidsen får på sig kläder, och får varsin smörgås i magarna, och icke att förglömma min kopp kaffe, slurp!

Kramar/Anna