Moodboard Julie

Kudde Marimekko, vimplar No74, säng Stokke, Stol Ikea, Frövaringsmöbel ”Stuva” Ikea, Korgar Afro Art, Byrå Micki (säljs inte längre tyvärr), Handtag Superfront, lampa Minh.se, Tavla Mrs Mighetto, låda med kaninöron (heirlom den säljs inte längre tyvärr), matta Ellos

.

Tjingeling,

Så var det dags för lillsnorpans moodboard till hennes blivande rum. Har ni tröttnat snart på dessa moodboards förresten? Jag har ett till varje rum i huset nämligen men vill ju inte tråka ut er… Men detta är ett rum jag tänker mig i grått och med mycket trä och naturmaterial i första hand, så får det efter tidens gång ge sig om det blir fler färger upp till. Lustigt det där för jag har inte riktigt kunnat se för mitt inre just Julies rum, men så sa det bara plopp en dag i hjärnan och så visste jag exakt hur jag vill inreda dom 19 kvadratmeterna som idag är ett bibliotek men som jag ju nämnt tidigare ska byta plats så vi får alla sovrum på samma våning.Naturligtvis stötte jag direkt på ett ganska vanligt fenomen när jag hll på med collaget.

Nämligen att jag faller för en möbel/sak som inte längre tillverkas och säljs. Varför, varför, varför är det så titt som tätt?? Händer det er också, eller betyder det att jag hela tiden är efter tro? haha! Denna gång är det den superduperfina byrån på hjul med lådor i olika storlekar. Suck och stön vad jag vill ha denna byrå!!! Sitter du inne på byrån och kanske tröttnat eller av någon annan anledning vill göra dig av med den så kontakta hemskt gärna mig på direkten så köper jag den!!!

Nu dags för vardagsbestyr!

Kram