En gästtoalett

Handfat och toalettstol Duravit, lampa House Doctor, spegel Ikea, Tvål L:A Bruket, Pedalhink, toalettborste och tvålpump Vip, klinker Stonefactory.

.

Hej fredag!

Huset har totalt fyra toaletter. En i källaren, en på första våningen och två badrum på övervåningen. De två badrummen är helt nyrenoverade. Det ena med dusch, och det andra med badkar, så dom ska vi inte ge oss på. Toaletten i källaren kommer bli en senare fråga. Så det är gästtoaletten på entréplan som moodboardet här ovan avser, och som vi ska fräscha upp först. Jag har blivit helt förälskad i att lägga klinkers i ett fiskbensmönster, så det kommer vi ha på golvet på den lilla toaletten. Dyrt som sjutton är denna klinker per kvm, men eftersom den lilla toaletten är väldigt liten så blir det inte en större kostnad ändå för vi behöver max 2 kvm.Vill att den lilla toaletten ska smälta in i resten av huset.Idag sitter det ett löst gammalt slitet handfat, och klinkergolvet är i nån grönaktig färg med gulnad fog, ser riktigt sunkigt ut.

Har ingen bild på varken den toaletten, eller den i källaren. Men bjuder här nedan på bilder från badrummen som är renoverade och klara, stort gilla på båda 🙂 Vi hade nog inte köpt huset om vi hade vart tvungna att renovera badrummen.

.

Mitt och makens badrum

Ligger innanför vårt sovrum och är helt nyrenoverat

Jag gillar det beige/grå kaklet man valt, lite roligt att det inte bara är vitt, vitt. Här skymtar ni även lite av vårt sovrum

Toaletten med en platsbyggd ”hylla” för handdukar, piff och annat 😉

Sedan kanon med dubbla handfat för maken och mig att stå vid om mornarna 🙂

Det andra badrummet på övervåningen är också nyrenoverat.

 Det går i enkelt vitt kakel, och marmorerat klinker på golvet med dusch, jättefint tycker jag. Och ja ni ser mig och en Mini-Julie i spegeln på visningen var hon bara någon vecka eller två.

Nu kör vi fredag här hemma, alla kids hemma och det är rena kaoset redan och klockan är inte ens elva 😉

Ha en riktigt härlig helg och kika gärna in snart igen!

Kramar/Anna

.

.