Uppdaterat i badrumsskåpet – check √

Ett gäng nya produkter har flyttat in i badrumsskåpet.

Bodylotion, hudkräm, mascara

Nagellack, snyggt rött och ett genomskinligt över/underlack

Och så bästa deodoranten – √

.

Tjingeling,

Badrumsskåpet är efter denna helg uppdaterat med diverse ”måsten”. Är väldigt förtjust i just Biotherm när det kommer till hudvård, (handkrämen är fantastisk) och Lancôme köper jag gärna när det gäller sminkprodukter. Maken min har snappat upp detta efter våra snart 16 år tillsammans (shit vad tiden går, hjälp!) så i Alla Hjärtans dags present fick jag en paket fylld med massa finfina produkter ♥ Tack igen!

Idag är det sånt där vansinnigt fint vårväder ute, och vi har hunnit pricka av en promenix hela gänget, och just i detta nu är Maximilian hos grannbarnen och leker en stund innan söndagsmiddagen står på bordet om någon timma.Ikväll kör vi filmmys när barnen somnat, maken har nämligen varit iväg och firat en kompis som fyller 40 i dagarna, så första dagen denna helg vi är hemma tillsammans. Hoppas ni har en härlig söndag, och hör ni, har ni mejlat mig någon fråga eller liknande och inte fått svar, mejla gärna igen.

Har nämligen fått totalt kaos i min inbox, så mejla igen som sagt så ska jag se till att svara så fort jag kan, och jag ber om ursäkt inte min mening att inte återkoppla!

Kramar/Anna