Nya posters

 Godmorgon,

Vårpiffat på väggskåpet vid matplatsen i köket. Magnoliakvistarna i dagg-vasen är inte äkta, men är så välgjorda så man kan inte se att dom är konstgjorda. Köpta från Mio förra året, men finns kanske fortfarande!?! Dessa två posters kommer från Desenio.se. Hittade stället härom veckan via bloggen House of Philia, och jäklar vad mycket fina posters dom hade/har och snabb leverans. Hittade en stor canvastavla med en världskarta som fanns på deras rea (jag knep den sista tror jag..) som ska hamna i Maximilians blivande rum över hans säng. Så maffig (120 x 80 cm) och jättefin med grå botten, och med lite smutsiga pasteller, så kan man enkelt plocka upp någon eller några av färgerna i hans rum som ju i grunden kommer gå i grått, vitt och svart. Och dessa två tavlor ovan kommer säkerligen hamna i min blivande tavelvägg i huset.

Här nedan har ni hur canvastavlan ser ut. Originalet är hittat i USA hos en antikhandlare, och kommer från andra hälften av 1800-talet. Havens strömmar är bland annat inritade på kartan, och den har så fina färger tycker jag. Denna finns även som ett print i stl 50×70 så man kan rama in den. Tips för er som missade den stora canvasvarianten. Jag tycker verkligen om detta med posters och prints. Så enkelt att med ett print förnya känslan i ett rum, och aldrig är det speciellt dyrt heller, så tummen upp!

.

Torsdag idag som alla vet, och jag måste bland annat få tag i målaren som ska måla i huset, sedan ska jag säga upp barnens förskoleplatser och fixa annat praktiskt inför flytten. När jag hämtar Maximilian i em så ska vi och köpa present till hans kompis som han ska på födelsedagskalas till på lördag. Känner hur gammal jag är, nu är det min son som springer mer på festligheter än jag, haha! Fast jag ska i ärlighetens namn hinna med en liten middag med Ann-Louise och Caroline mellan amningarna på fredag, så jag ska väl lufta vingarna jag också denna vecka så jag ska inte gnälla 😉

Nej nu måste jag sluta Vi hörs.

Kramar/Anna

.

.