I väntan på våren

I väntan på våren

.

Godmorgon!Jag tror detta är tredje året i rad runt denna tid på året som jag beställt mig ett stycke ballerinaskor med förhoppning om att det inte ska vara vinter så värst mycket längre till. Och varje år blir jag såklart lika besviken när nya snöfall kommer och går innan jag kan ta den där premiärturen med skorna 😉 Men jag tycker alltid saker tar slut så fort, så lika bra att passa på om man hittar nått man gillar lite extra.

Detta år blev det dessa finingar. Vet redan nu att jag kommer bo i dom hela våren och sommaren, för älskar Stylesnobs ballerinaskor och detta är tredje eller möjligtvis fjärde paret jag är inne på dom senaste åren. Så sköna och fotvänliga, combon i vitt och svart går inte av för hackor heller. Snyggt till det mesta. Nu ska jag bara finna mig en snygg vårjacka också att matcha med 🙂

.

Så var det måndag och sportlov för oss som bor här i krokarna. Barnen har jag valt att ha hemma hela denna vecka, inte för att jag är direkt sportig (haha!) men barnens farmor kommer vara här några dagar så vi ska hitta på något mysigt tillsammans idag. Och imorgon innan hon åker hemåt igen ska jag hinna med ett frisörbesök, verkligen på tiden, utväxten är gigantisk, och jag gillar´t inte!

Nu önskar jag er en fin start på denna vecka 9!

Kramar/Anna