Godmorgon!

.

Godmorgon på er,

Oj vad bloggen strular just nu, är så van att allt brukar fungera perfekt här inne, men sedan serverbytet i förrgår så har både det ena och andra krånglat. Bilderna tar hundra år att logga upp, dom blir superstora, och jag har blivit tvungen att sätta på att jag granskar alla kommentarer för det trillar in skräppost… Hoppas it-avdelningen får ordning på detta så fort som möjligt för det tar lite udde av att skriva när det inte flyter på, blir alldeles för mycket svordomar när det hakar upp sig för mig 😉

Idag ska jag till vårdcentralen med Julie. Var där igår också, hon är så rosslig och har varit nu i över 3 veckor. Så igår fick hon hjälp med andningen med adrenalin som hon fick andas in. Hon har trånga små luftrör den stackaren, dom har hon nog ärvt från sin far som hade samma problem som liten med både krupp och annat. Jobbigt, men ja bara det blir bättre så kör jag gärna fram och tillbaka med henne.

Ny kudde i soffa som ni ser, köpt till nya huset egentligen, men vem vill lägga in den vårliga kudden i ett skåp i väntan på en flytt. Inte jag i alla fall 😉 Köpt den via en tjej (@oakyisland) på Instagram som syr upp kuddar med tyger från Svenskt Tenn, och Missoni i en ateljé. Verkligen superfint sydd, jag är kanonnöjd!

Nu frukost packa ryggsäcken till M, utflykts onsdag för hans del idag som alltid på onsdagar!

Kram på er!