I min hängmatta

Ja tack, gärna så här i sommar!

.

Tjingeling,

Jag får ibland frågan om jag bara ”måste” ha en massa märkessaker hemma, och jag blir nästan lite ledsen över frågan. Eller egentligen inte över frågan i sig, mer ledsen om det är så jag uppfattas utåt. För jag vill verkligen inte framstå som en person som bara måste ha sådana saker i mitt hem. För vi har verkligen inte det, och jag vill heller inte ha det så. Visst tycker jag det är skoj att vi har möjligheten att kunna köpa vissa saker som är dyrare, men det är ju inte priset i sig jag går i gång på, utan att det är en form/utseende på en sak jag tycker om och av den anledningen köper jag saken. Vi blandar hej i vilt här hemma med både Ikea, Rusta, H&M Home och Jysk med prylar och möbler från ”finare” (gillar inte det ordet egentligen men ni förstår hur jag menar) märken, och kommer så fortsätta göra.Svaret är alltså att jag verkligen inte bara behöver omge mig med märkessaker, varken när det kommer till kläder, skor eller heminredning.

Jag blir faktiskt nästan gladare när jag hittar en sak jag faller för och inser att man kan köpa saken till ett bra pris, än tvärtom. Som denna hängmatta t.ex. snubblade över bilden av en slump och föll som en fura, såååååå himla fin och jag vill sååååå gärna ha den i vår trädgård i sommar och blev då väldans glad när jag i nästa sekund insåg att den kommer från Jysk och inte kostar mer än 199 kr, så ett riktigt budgetfynd som jag garanterat kommer införskaffa mig och hänga upp mellan några gamla knotiga trädstammar!!!

.

.

Hoppas ni har haft en fin vecka hittills?! Min gårdag var en sådan där dag när inget gick min väg, ni vet när man börjar dagen med att spilla ut morgonkaffet, man blir sen och ja så fortsatte det med mindre intermezzon under hela dagen och kvällen. Lustigt det där egentligen att det blir så ibland, tur det inte sker så ofta 😉

Ta hand om er nu så hörs vi!

Kramar