Stokke Home

Godmorgon!

Alltså jag är totalt förälskad i Stokkes nya Home-serie. Har ni sett sååååå himla fin säng. Helt ljuvlig ju, och så mysigt det måste vara att sova i det lilla ”huset”. Jag vill ha en i vuxenstorlek – haha! Om jag nu har förstått det rätt så finns kollektionen inte att köpa ännu.. utan börjar säljas någon gång i maj.  Jag måste ju åka och klämma och känna på sängen helt klart där i maj, tänk den i Julies nya alldeles egna rum i huset!

Tycker även byrån är jättefin, och verkar perfekt i storlek i ett barnrum, fiffigt att man kan montera på en skötbordsdel om man behöver det!

Idag är vi ännu friskare än igår, eller jag nu är det Julies tur med feber, men hon är vid gott mod. Den lilla kommer ju ha genomgått alla sjukdomar innan hon börjar på förskolan i januari känns det som. Har man tur kanske det inte behöver bli sjukt mycket vabb då, annars vet man ju hur det brukar vara när barn börjar på förkola. Maximilian som levde i en skyddad verkstad som första barnet, hans kropp fick ju en totalchock när han började förskola och han var sjuk jämt, jämt första tiden. Celine har varit mindre sjuk, men det är ju för att hon redan hade haft en del sjukor som brorsan släpat hem redan innan hon börjat och nu ja Julie hon har verkligen prövats under sina 6 månader hittills med diverse åkommor, men ja immunförsvar måste ju vi alla ha så lika bra att börja samla på sig direkt tyckte hon 🙂

Nu ska jag lägga ifrån min laptopen och kliva ur sängvärmen!

Ha en bra dag!

Kram