Tjingeling onsdag!

 Idag är första dagen denna vecka jag gått upp och piffat till mig på morgonen. Jag gör det alltid i vanliga fall, eller ja… piffar och piffar.. jag sminkar mig, och klär på mig något. Men dom senaste dagarna har varit snörvliga, och igår blev det ett bakslag med nya febervändor både för Maximilian och Celine som inte är bra ännu så har inte riktigt haft orken.

Men denna onsdagsmorgon fick sminket, och min nya blus från Saint Tropez/Modesto komma fram. Gillar modellen så himla mycket och skulle önska modellen fanns lite oftare i butiker. Hade gärna haft blusen både i vitt, svart, och ljusblått. Passar utmärkt att amma i dessutom, och det är sånt som är viktigt för mig i dessa dagar 😉 Bra pris också 399 kr. Svårt att visa det lilla diskreta mönstret, men ja fin är den bara som den är, eller under en kavaj 🙂

.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Faktiskt den första även den för veckan. Inte varit alls sugen dom senaste dagarna, utan mest kört te. Men nu tycker jag det suger i kaffetarmen, och frukosttarmen!

På återseende!

Kram/Anna

.

.