Min födelsedag

Tjohej det är min födelsedag idag ♥

Min trettioåttonde sådan här i livet. Börjar låta hemskt gammal nu faktiskt, men jag känner mig som jag alltid gjort… Konstigt det där, man blir äldre på pappret, men i sinnet är man ändå bra sig lik.. Undra om jag kommer känna mig sån även om 10-20 framåt? Sedan kan man alltid diskutera detta med utseendet och vad som händer med det under tidens tand, men det tycker jag diskuteras och fixeras om tillräckligt överallt så det räcker och blir över så det orkar jag inte ens beröra.

Blivit fint uppvaktad på morgonkvisten med tårta, skönsång, fina presenter och en frukost på sängen som ungarna åt upp – haha! Det som fanns kvar till mig när jag väl skulle äta var en paprikabit som någon sugit på men sedan ratat, och så ett gäng smulor efter två mackor som en gång legat på brickan 😉 Sedan har jag fått telefonsamtal, blomsterbud, bud med choklad, FB-hälsingar, sms, Instagramhälsningar  och gratulationer här på bloggen!

Tack så mycket alla som hittills kommit ihåg mig!!

I presenterna låg en vacker Hortus-kruka i klarglas, en stor terrakotta kruka (som dock var fel färg på när jag lyfte på locket 😉 med mässingsfat  från Svensk Tenn, en ny plånbok, och en kaffemaskin till nya huset och så gulliga teckningar från barnen. Så himla glad för alla mina presenter. Tack igen min älskade man, och mina små barn, utan er är jag inget!!

Ikväll  blir det middag och tårta!

Kram