Sååå dåligt Ikea!

Alltså denna morgon och förmiddag kunde ha blivit såååå mycket bättre. Det har jag och några fler mycket irriterade människor med mig Ikea att tacka för. Eller tacka och tacka, jag är besviken på det stora blågula varuhuset just nu!

Idag släppte Ikea nämligen den tillfälliga kollektionen ”Nipprig” i begränsad upplaga som ni kanske läst om lite här och där. Av den anledningen slet jag bokstavligt talat så svetten lackade på ryggen med barnen för att hänga på låset, för att få tag på fåtöljen ni ser på bilden. Men jag hade med facit i hand lugnt kunna legat kvar i min säng i morse tillsammans med kidsen istället, för det fanns inga stolar när vi kom dit. Ja men så är det ibland, tänker några av er när det blir ”rusning”. Men vet ni, jag var först i ”tag själv lagret” för att norpa åt mig två enligt mig superfina fåtöljer som jag hade tänkt ha på vår balkong i huset. Klockan var då några få minuter efter kl 10 när jag stod där, men fåtöljen fanns inte kvar, inte i någon färgsättning. Den är slutsåld fick jag till svar när jag frågade personalen! Hur är det möjligt,  dom öppnade för mindre än fem minuter sedan, och jag är först vid hyllorna!?! Vi hade ett event igår för Family medlemmar, och ja då gick dom åt, det var större efterfrågan än vi trott..

What??? Var det idag den 27 mars som kollektionen skulle släppas eller inte??

Jag förstår inte hur man kan gå ut och säga att man släpper en kollektion den 27 mars och när folk släpar sig dit (det var folk som hade tagit ledigt från jobbet överhörde jag) så är saker slutsålda innan dom ens öppnat?? Jag är också Familymedlem, men jag har inte fått en inbjudan till detta påstådda event. Flera runt mig var precis som jag medlemmar, men inte hade dom heller fått något sms/mejl…

Nej fruktansvärt dåligt skött, jag är såååå besviken på Ikea. Hade aldrig in vanliga fall valt att åka till Ikea ensam med tre barn, men jag körde på, vet ju att när det är sådana här kollektioner försvinner dom snabbt, men trodde väl att man skulle ha en ärlig chans i alla fall om man var först på plats?! Tänkte; vi är snabba, in ut, jag vet vad jag ska ha, två fåtöljer, pang. Och det hade inte varit några problem för det var ingen större trängsel eller anstormning i varuhuset, inga köer eller liknande, så om det bara hade funnits ett lagersaldo kl 10:00 med möbler som lovat så hade jag haft två stolar med mig hem, och andra personer som också var där hade fått med sig det dom var ute efter..

Ja ja, snart ligger skiten ute på Blocket för tredubbla priset..

.

.

Så hade ni tänkt åka och fynda er några möbler ur kollektionen senare idag eller i helgen kan jag meddela att det är för sent. Ja det var redan för sent gällande flera av varorna redan innan dom ens hade öppnat i morse i Kungens Kurva.. Är kanske bättre i resten av landet det vet jag inte!

Tummen ner för falsk marknadsföring :/

/Anna