Dagen d är här!

Inspirationsbilder; Alvhem mäkleri, samt Sköna Hem, taklampa Flos, bordslampa House Doctor, matbord Ikea, stolar Hans Wegner, matta Linie Design/Ellos, ljuslyktor Skultuna, ljusstake, vas och kruka Svenskt Tenn, tavla Sara Duckhow.

.

Godmorgon,

Idag är dagen vi blir med hus på riktigt, tjohooo! Vi ska till banken, träffa säljaren och fixa med dom sista överföringarna här på morgonkvisten. Känns overkligt att vi inom några timmar kommer ha nycklarna i våra händer och att vi sedan kan komma och gå som det behagar oss i vår alldeles egna patriciervilla! Väntan har varit lååååång, en hel vinter har passerat sedan den där dagen i början av oktober vi skrev papperna. Men nu är vi alltså här, den sista mars 2015.

Här har ni ett moodboard till matsalen. Så här jag vill ha det, rummet som nog ändå tagit mig längst tid att komma på hur jag just vill ha det. Allt ska ju passa ihop i huset och jag har velat med stolar fram och tillbaka, men har nu köpt oss ett gäng y-stolar begagnade, tvålade i ask 20 år gamla men lika fina är dom.

Simma lugnt denna sista mars, vi hörs imorgon igen!

Kramar/Anna