Godmorgon direkt från huset!

Snart åker blomkrukor och lampor upp i fönstren, whiiii! Men först ska alla golv slipas, superslitna just nu men fina i grunden så det blir bra när det är klart det är jag övertygad om!  

Sorry för gryniga bilder, har en ny systemkamera (Canon EOS 700D) som jag inte får till inställningarna på. Tycker jag ställt in precis som på den gamla, men blir så himla grynigt någon fotokunnigt som vet vad det kan bero på… ???

.

Godmorgon,

Första inlägget från huset här på bloggen. Vi har nämligen sovit här i natt. Väldigt provisoriskt med tältsängar för oss vuxna, och madrass rakt på golvet för barnen, men vi behövde vara här tidigt på morgonkvisten då hantverkare strax kommer för att börja renovera köket, samt en golvslipare ska ta sig ann alla golv. Så för att slippa gå upp och åka okristligt tidigt så beslöt vi för att sova här och det känns hur bra som helst, som att ”komma hem” som jag nämnt förut!

Till er som redan är trötta på allt ”tjat” om flytten och bilder från huset får faktiskt stå ut. Just nu tar detta upp mestadels av våra tankar, men det kommer andra inlägg också jag looovar. Nu måste jag hoppa i byxorna och kamma håret innan hantverkarna ringer på dörren. Man vill ju inte tillhöra den skara kvinnor man hört talas om som öppnar i morgonrocken lite sådär förvånat halvt uppknäppt trots att dom mycket väl visste att hantverkare skulle dyka upp, hahaha! ;P

.

Hoppas ni får en bra tisdag, så hörs vi snart igen!

Kram/Anna

.

.