Kalv på grönbete

Liten kalv på grönbete i trädgården

Knotig gammal ek på tomten

Barnen har redan hittat ett ”hemligt” hål i stammen så att deras leksaksfigurer fick bo där för en stund, när vi lekte fågel, fisk eller mittemellan 😉

Quiltad jacka H&M, jeans Ossoami, skjorta Ebbe Kids, och skor Din sko

Mycket att upptäcka när naturen plötsligt vaknar till liv igen

Stora knoppar på vår syrenbuske och en glimt av flaggstången 😉

Just nu utanför, en massa bråte som ska forslas bort så fort saker och ting börjar bli klart.

Blommar fint i gräsmattan, och här skymtar ni vårt lilla lusthus också 🙂

.

Godmorgon lördag!Bjuder på några bilder från i torsdags då jag och barnen var vid huset för jag vet inte vilken gång i ordningen sedan vi fick nycklarna förra tisdagen.

Vi slog då ihjäl några timmar genom att utforska och leka i trädgården innan dom skulle komma och mäta för vår bänkskiva i köket. Så himla härligt med en alldeles egen uppväxt trädgård med gamla knotiga träd och en rejält uppväxt häck runt om, och så ett högt staket utanför det mot gatan.

Barnen blir bokstavligt talat som kalvar på grönbete så fort vi kommer till huset, skönt med både en häck och staket som hejdar dom från att hamna på gatan utanför som tyvärr visat sig vara väldigt trafikerad just nu då dom stängt av ordinarie väg för ett vägarbete som ska pågå till september, hmmmm! En grind ska upp fortast möjligt också, sedan är dom i alla fall i säkert förvar ”instängda” i trädgården när vi är ute 😉

Nu väntar vi bara ivrigt på grönskan då blir det ju så mycket mera mysigt, men dröjer nog inte så många veckor nu. Knopparna är väldigt stora som ni ser på en av bilderna. Tänk att vi ska få hänga i denna trädgård i sommar, vilken lycka!

Önskar er en riktigt härlig lördag, och helg! Vi hörs.

Kramar/Anna