Riktig trubbelmorgon

.

Hej på er,Så slår jag ner mig här vid köksbordet en stund och pustar ut med en kopp te (kaffet är slut också, typiskt!)! Haft en sådan där morgon ni vet när allt går käpprätt åt skogen. Började med att det inte gick att låsa upp bilen när vi skulle iväg till förskolorna, nyckeln var helt död. Fick till slut låsa upp med nödlåset, då skränade billarmet igång och väckte nog upp varenda granne som fortfarande låg och sov, haha! På grund av det strulet blev vi sena, inte en bra dag eftersom Maximilian skulle på utflykt och var tvungen att vara på plats senast kl 09 på sin förskola i Sjöstan för dom skulle med en buss. Väl på Celines förskola efter många om och men, så har Maximilian glömt sin ryggsäck hemma (fast jag sa till honom tjugofem gånger; glöm nu inte ryggsäcken) med sin matsäck som han skulle ha med på utflykten. Så det var bara att lämna Celine, vända hemåt igen, hämta väskan, och sedan hamnade vi såklart i lååånga bilköer som gick i 10 km/tim…. Sånt gör inte saken bättre med ett redan tidpressat schema.. Shit alltså, jag var uppstressad till max..

Men när jag satt där mitt i rusningstrafiken och inget annat kunde göra, slog det mig att det snart är över. För det är en stor nackdel med denna annars så fina stad, alla köer. Jag har senaste tiden suttit mycket i just bilköer som rör sig 10-20 km/tim om man har tur.. Så frustrerande, tog mig upp mot en timma att åka från Enskede till Solna härom veckan, och då är det väl inte mer än 1,5 mil.. men snart så slipper vi den delen.. Så UNDERBART det ska bli. En vecka kvar här nu, nästa torsdag går flyttlasset, tjoho!

Nu ska jag rensa bland alla barens leksaker, sedan är jag faktiskt klar. Då har det rensats i alla rum, skåp och gömmor. Gått igenom ALLT här hemma, galet nöjd med mig själv på den punkten! Ha nu en riktigt bra torsdag, och min kan bara bli bättre från och med nu 😉

På återseende, kramar/Anna