Färgsättning

Så var x-antal liter färg inhandlat

Vi kommer köra på ad.Pashmina, helmatt färg som ändå går att torka av.

Här ser ni två av färgerna; ”Balett” kommer hamna i Julies rum, och ”Betong” i vårt sovrum (vi har ”Betong” redan idag, så nöjd med den grå nyansen)

Godmorgon i solskenet,

Känner mig riktigt taggad inför dom kommande dagarna. Imorgon kommer flyttfirman och börjar packa alla våra saker, och i övermorgon går flyttlasset. Vi har kört rätt mycket redan till huset själva, fyllt bagaget varje gång vi varit där, men det återstår såklart en massa mer som ska med, plus alla möbler. Oerhört skönt att vi lejt bort flytten så vi själva slipper packa och streta.

Igår var jag och köpte färg till rummen på övervåning. Vet redan nu att det kommer bli sååååå fint när väggarna är målade i milda, lite gammaldags färger. På första våningen där kommer vi dock köra helvita väggar som det redan är idag.

.

Här är dom två andra färgerna; ”Old rose” till Celines rum, och ”Lunar Grey” till Maximilians rum. Dom är i mörkare nyanser än dom två andra. Här ser dom väldigt lika ut dom två andra, men som sagt dessa två är mörkare. Sååååå fina alla fyra, och kommer harmonisera tillsammans där på övervåningen. .

För er som förövrigt undrat så mår Maximilian helt okej. Han har sina koppor (helt säker på att det är vattenkoppor nu) men vi smörjer och han är faktiskt både tapper och duktig. Han får sina stunder när han är ledsen för att det kliar, men det går faktiskt väldigt bra ändå. Kunde varit sååååå mycket värre, och måna prickar har nu fått skorpor på sig så det går åt rätt håll.

Ha en riktigt fin tisdag så hörs vi!

Kram