Det blir bra det här!

Denna fantastiska bukett kom med blomsterbud från min vän Emelie med familj här i stan med ett kort där dom hälsade oss välkomna hit.

Började nästan grina när jag fick dom för det var så himla gullig gest!

Tack än en gång fina vän ♥

Hej på er,

Att flytta hit har redan visat sig vara ett lyckokast på många sätt och vis. Inte bara att huset är magiskt, och bara så rätt för oss. Vi har även redan hunnit varit mer sociala med vänner som droppat in här på både en bit mat och playdate med barnen spontant, än vad vi hade under ett helt halvår i Enskede. Här i stan har vi redan ett umgänge och ett nätverk på ett helt annat sätt än vad vi hade i Stockholm. Vi bodde här mellan 2002 och 2008 och hann lära känna en hel del människor. Så det känns så himla bra bara alltsammans just nu.

Maximilian har redan fått en ny kompis han också, Charlie som var här hos oss för tredje dagen i rad igår. Det värmer inom mig att se att även barnen är lyckliga precis som jag känner mig, och jag tror även maken känner. Han ser nämligen rätt  glad ut när han kommer hem och hoppar i snickarbyxorna för att fixa i vår alldeles egna trädgården eller montera något 😉

.

Buketten hamnade i daggvasen på nya Snö-skåpet från Asplund som hamnat i ”finrummet”

Nä hör ni, nu dyker jag ner i några flyttlådor igen, på återseende!

Kramar/Anna