Bröllopsdags!

Dagens outfit då vi ska på bröllop för Jens barndomsvän. 

.

Hej på er,

Idag drar maken och jag på bröllop i Halmstad, och barnen lämnar vi hos mina föräldrar. Var en evighet sedan jag och Jens gjorde något själva, och första gången sedan lilla Julie föddes som hon sover utan någon av oss föräldrar bredvid sig på natten. Får se hur det går:/ Dagens bröllops outfit grävde jag fram i mina gömmor. En marinblå klockad enkel klänning, och en ännu äldre liten spetskofta. Aldrig kombinerat dom två ihop förut, men det såg snyggt och klassiskt ut när jag provade hemma i alla fall.

Skorna har jag nog haft på dom flesta bröllop de senaste 10 åren tillbaka, haha och det är bara vid dessa tillfällen dom åker fram för dom är inte särskilt bekväma, men himla fina och passar vid bröllop. Bakom öronen kommer jag dutta på några droppar av favoritdoften, Miss Dior, love ít!

.

Nu ska vi kila och äta frukost, och sedan checka ut från detta fantastiska hotell. Mer inlägg och bilder från våra dagar här nere i Göteborg kommer när vi är hemma igen. Ha nu en underbar lördag, så hörs vi snart igen!

Kramar/Anna