På soffbordsjakt

Just nu i allrummet på övervåningen.

.

Hej bloggen,

Just nu så funderar jag på vad vi ska ha för soffbord på övervåningen. Vårt gamla marmorbord står ju som ni redan vet nere i ”finrummet”. Just nu så använder jag det lilla sidobordet från Posh Living vi hade precis nedanför trappan i förra hemmet som avställningsyta vid tv-soffan, men vi behöver något större. Soffan har vi köpt av förra ägarna förresten, vet att flera av er har undrat var i från den kommer, men det vet jag tyvärr inte alltså. Mattan hade vi tidigare under köksbordet om ni minns, men nu har den alltså hamnat här uppe. Jag gillar att den tillför lite ”natur-känsla” om ni förstår hur jag menar. Nu tillbaka till soffbordstankarna, och jag funderar starkt på Ikeas Vittsjö som precis kommit i vitt. Tycker det är himla fint i formen, och toppen med en avställningsyta under glasskivan.. Tåla att tänkas på helt enkelt!

HÄR finns förresten några bilder på hur detta rum såg ut innan vi flyttade in 🙂Ikväll laddar jag för en mellokväll i sängen med Måns.

Maken är som sagt bortrest så då får jag ha Måns för mig själv, haha! Håller alla tummar att han och ”Heroes” går vidare till finalen på lördag, och det borde väl gå vägen eller vad tror ni?!

Ha en fortsatt fin dag, och på återseende!

Kram