Litet vitrinskåp

Godmorgon tisdag,

Ett populärt inslag här på bloggen är budgettips mellan varven har jag förstått, och här ska ni få ett finfint sådant. Nu ska jag inte ta åt mig hela äran för det var i ärlighetens namn hos en tjej på Instagram (@tintinsinsta) jag fick idén att köpa det till köket. Men jag har valt att byta till samma knoppar i mässing som på våra kökslådor (från Norrgavel), och så väntar jag på ytterligare ett likadant skåp (fanns tyvärr bara ett i lager i butiken här i Enköping) som ska stå bredvid så det blir ett längre skåp (140 cm). Tänker ha saker jag gillar, plus ett gäng bak- & kokböcker i skåpet så man har dom nära tillhands när det är dags att laga mat och baka. Är supernöjd verkligen, litet men naggande fint, och vad jag gav för det? Jo håll i er… 625 kr och det ser ut så här hos Jysk, fynd, fynd!Ett tips är ju att byta ut benen. Skulle jag haft bara ett skåp, på ett annat ”finare” ställe än just i köket där jag tycker dessa ben funkar fint, hade jag köpt och skruvat på dessa snygga ben från Superfront, och så nya knoppar i mässing.

Då blir ju inte skåpet ett riktigt budgetalternativ längre i o f s eftersom man behöver fyra ben och dom kostar 245 kr/st, men tror det skulle vara superfint tillsammans.

.

Fyndade även ett stort citronträd på Blomsterlandet i helgen som ni ser, men det står bara här i köket tillfälligt.

Ska nämligen egentligen bo ute på balkongen är tanken, men tycker denna delen just nu är så kal i köket så den livar liksom upp. Det ska upp ett gäng tavlor på väggen över skåpet (skåpen) och en ny matta ska läggas på golvet och så ska det siliconas i skarvarna som syns, men ja allt tar sin tid ni vet…

Nu var det slut med tips för denna gång!

Vi hörs, kram/Anna

.

.